top of page

Hallo

Aetas is sinds 1997 actief in de bedrijfsconsultancy. Onze bedrijfservaring is zeer uitgebreid en multidisciplinair gaande van HR, Verkoop, Logistiek over  Management, ICT en e-commerce.

Ons verhaal

Ervaring kan je delen.  De voorbije jaren heb ik de kans gegrepen om diverse aspecten van het bedrijfsleven dagelijks te ervaren.  Als manager kwam ik in contact met internationale structuren en andere culturen. Door eindverantwoordelijke te zijn voor grote teams heb ik geleerd om te delegeren en teams hun eigen verantwoordelijkheid te geven.  Dit gaf aanleiding tot nieuwe en andere leiderschapsvormen en bedrijfsprocessen.  Later als ondernemer, heb ik dit verder uitgewerkt en toegepast in mijn eigen bedrijven.

Opstarten, verder uitbouwen van de  bedrijfsprocessen, omgaan met groei, inspelen op constante veranderingen zijn rode draden in mijn ervaring als ondernemer en manager.  Deze aspecten hebben een invloed op vele, zoniet alle delen van een onderneming: van verkoop, aankoop, logistiek en productie tot  administratie, personeelsbeleid en financieel beleid.  Het komt erop neer dat je praktisch elke dag jezelf opnieuw moet uitvinden om je bedrijf optimaal te beheren.

Ik wil mijn ervaring delen met bedrijfsleiders en managers en hen ondersteunen in hun taak om het bedrijf en de bedrijfsprocessen zo optimaal mogelijk uit te bouwen, met als resultaat een aangenaam, succesvol en wendbaar bedrijf waar de medewerkers gemotiveerd en met plezier meewerken aan het gemeenschappelijk doel.

Contact

Neem contact op. We plannen een vrijblijvend gesprek en daarna beslissen we samen of een samenwerking opportuun is.

Tel: 0495-542906

bottom of page