top of page
Collega's aan het werk

Partnernetwerk

Wanneer je binnen je organisatie bedrijfsprocessen optimaliseert, verandert of nieuw introduceert, zijn er meestal verschillende bedrijfsaspecten die onderdeel uitmaken van deze wijzigingen.  Het optimaliseren van financiële processen en budgetering vraagt andere expertises dan bijvoorbeeld het inrichten en verfijnen van HR processen of digitalisering.  Indien nodig werken we voor onze opdrachten  samen met partners, gespecialiseerd in een bepaald vakdomein.

Opleidingen

Door nieuwe manieren van werken te introduceren is het dikwijls aangewezen dat medewerkers bijleren of opleidingen volgen.  Bijvoorbeeld, het toepassen van coachingprincipes, vergadertechnieken, interne communicatie, management opleidingen. We zorgen  voor het juiste opleidingsplan en schakelen waar nodig externe partners in.

Informatie technologie

Is het nodig om nieuwe IT oplossingen te implementeren? Dan schakelen we  IT partners in of werken we samen met uw interne IT diensten of je huidige IT leveranciers.  We sturen de projecten aan en volgen de implementatie verder op.

Corporate Finance

Het opmaken van  bedrijfsbudgetten, het optimaliseren van de financiële middelen of zelfs het kopen of verkopen van bedrijven vraagt een specifieke kennis.  We brengen je hiervoor in contact met de juiste partner en volgen het project samen verder op.

bottom of page