top of page
  • pcallewaert

Jouw jaar vol aandacht, het boek van Mien Gheysens

Aetas werkt vanuit haar kennis en ervaring en duikt in het bedrijf, haar structuren en organisatie. We werken samen met de interne teams en leidinggevenden om het bedrijf en haar structuur “nog beter” of “anders” te maken.


Echter, wie is de mens achter de leidinggevende? Wat drijft hem/haar als persoon in deze maatschappij en in het bedrijf? Waar wordt zij/hij gelukkig van? Wat zijn de persoonlijke ambities of lange termijn visies en hoe moeten die met de taken worden afgestemd? Deze vragen beantwoorden draagt bij tot het DNA van een bedrijf, haar medewerkers en leidinggevenden. Aandachtig en bewust omgaan met wat je zelf belangrijk vindt zijn hierbij sleutelwoorden.


We lijden aan een bijna chronisch aandacht tekort”.


Dit zijn niet mijn woorden maar die van Mien Gheysens uit haar boek “Jouw jaar vol aandacht”.

Een boek voor diegenen waarvan de To-do lijst maar niet afgevinkt geraakt. Mien Gheysens geeft je in haar boek verschillende handvaten en ankers om bewust om te gaan met keuzes en prioriteiten.


“Immers, de keuzes die je elke dag maakt, bepalen jouw voldoening, succes en geluksgevoel, dixit Mien Gheysens.”


Het boek geeft je een instrument om aandacht te creëren voor je waarden, je doelen en dromen, je keuzes, je lichaam, je energie en je loopbaan. Zorg dat “Jouw jaar vol aandacht” voldoende aandacht krijgt van jou. Het boek van Mien Gheysens is te verkrijgen via www.jouwjaarvolaandacht.be/boek en kost 24,95 euro.

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page